Το δικό σας βίντεο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης

Όσο χρειάζεται μια επιχείρηση το επαγγελματικό e-shop, άλλο τόσο χρειάζεται και τα επαγγελματικά βίντεο. Και όσο εύκολα γυρίζετε βίντεο στα γενέθλια και στις διακοπές, άλλο τόσο δύσκολο είναι να δημιουργήσετε επαγγελματικά βίντεο.

Πέρα από τον εξοπλισμο, και την εμπειρία, χρειάζεστε χρόνο, που συνήθως δεν διαθέτετε. Εδώ λοιπόν, ερχόμαστε με την τεχνητή νοημοσύνη να σας δώσουμε αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση!

Σας βιντεοσκοπούμε για 5λεπτά, και δημιουργούμε με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης το δικό σας βίντεο μοντέλο, όπως αυτά που χρησιμοποιεί το Χόλιγουντ. Και εδώ ακριβώς αρχίζει η μαγεία! Τροφοδοτώντας το μοντέλο σας με κείμενο, μετά την επεξεργασία, έχετε στα χέρια σας βίντεο με σας να εκφωνείτε το κείμενο, με εκφράσεις και κινήσεις.

Για να γίνει κατανοητή η διαδικασία και το αποτέλεσμα, παραθέτουμε βίντεο, στο οποίο ένα μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης εκφωνεί το παραπάνω κείμενο!


Για να καλύψουμε τις προδιαγραφές των διαφόρων κοινωνικών μέσων, προσαρμόζουμε τα βίντεο στις κατάλληλες διαστάσεις.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το μοντέλο έχει τη δυνατότητα να εκφωνεί τα κείμενα σε όλες τις διαδεδομένες γλώσσες.


Arabic Bulgaric chech-flag Croatian Dutch English Estonian Filipino Finish Georgian German Hebrew Hindi Indonesian Italian Japanese South Korea Latvia Lithuania Malay Norwegian Polish Portugese Romanian Serbia Spanish Suedish Thai Turkish Ukranian

Ελληνικά

Αγγλικά

Αραβικά

Νοτιοκορεάτικα

Υπηρεσίες

Διαμορφώσαμε τρεις υπηρεσίες, τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε στις απαιτήσεις διαδικτυακής επικοινωνίας της επιχείρησής σας:

AI μοντέλα βίντεο

340 €

Βιντεοσκόπηση και δημιουργία δύο διαφορετικών βίντεο μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης, του ιδίου φυσικού προσώπου, ή δύο διαφορετικών.

Παραγωγή βίντεο

270 €

Παραγωγή βίντεο συνολικής διάρκειας 15 λεπτών.

470 €

Παραγωγή βίντεο συνολικής διάρκειας 30 λεπτών.

Και στις δύο υπηρεσίες, περιλαμβάνεται η επιμέλεια των σεναρίων, και τα συμπληρωματικά αρχεία φωτογραφιών, βίντεο και ήχων.

Εκπαίδευση

380 €

Ταχύρυθμη εκπαίδευση στις σχετικές εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης.

Τρίμηνη τηλεφωνική και διαδικτυακή υποστήριξη.