Η Αθήνα παραγγέλνει χωριάτικα αυγά από τα Μετέωρα

Η απλούστερη δυνατή φόρμα παραγγελίας φέρνει περισσότερες πωλήσεις

Η Αθήνα παραγγέλνει χωριάτικα αυγά από τα Μετέωρα

Ο Νίκος Ευθυμίου το 2012 εγκαταστάθηκε στον Κονισκό Μετεώρων και ίδρυσε πτηνοτροφική μονάδα με όρους οικολογίας για παραγωγή χωριάτικων αυγών. Το 2020, όταν προσέθεσε νέο κοπάδι με στόχο να διαθέτει τα αυγά στην Αθήνα, μας ζήτησε νέα ταυτότητα, website και υποστήριξη στα social media.

Επειδή διαπιστώσαμε ότι ο ανταγωνισμός στο σύνολό του χρησιμοποιεί ως στοιχεία σήματος την κότα, τα αυγά και την φάρμα, αναζητήσαμε ένα σχέδιο που να ξεχωρίζει και να προσδίδει αυξημένη αναγνωρισιμότητα στα χωριάτικα αυγά της Οικολογικής Φάρμας Μετεώρων.
Το σχέδιο με το αυγό και τα δύο πράσινα φύλλα που προσομοιάζουν οργωμένους αγρούς είναι πρωτότυπο και αποτυπώνεται εύκολα στη μνήμη, ενώ το πράσινο χρώμα υποδηλώνει και τον οικολογικό χαρακτήρα της φάρμας.

"Είχα συνεργαστεί και στο μακρινό παρελθόν με την Infodesign. Τότε δεν αποδεχόμουν όλες τις προτάσεις τους που όμως τις εύρισκα μπροστά μου αργότερα. Γιαυτό τους ανέθεσα το website της Οικολογικής Φάρμας Μετεώρων και δικαιώθηκα. Ήδη ετοιμάζω νέο "σπίτι" και κοπάδι με κότες γιατί οι πωλήσεις στην Αθήνα αυξήθηκαν. "

Κατάλληλο περιεχόμενο για να γνωρίσουν οι επισκέπτες τη φάρμα πριν αγοράσουν αυγά

Με το πλούσιο και ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό, ο επισκέπτης του website αντιλαμβάνεται τη ζωή στη φάρμα, ενώ η συμμετοχή των ανθρώπων της φάρμας δημιουργεί οικειότητα και τελικά η απόφαση για αγορά χωριάτικων αυγών διευκολύνεται.

Απλοποιήσαμε όσο ήταν δυνατόν τη φόρμα παραγγελίας χωρίς να ζητείται ονοματεπώνυμο και διεύθυνση, ώστε η παραγγελία να ολοκληρώνεται τηλεφωνικά.  Όταν δε οι ίδιοι άνθρωποι που εμφανίζονται στο website παραδίδουν στην πόρτα του πελάτη τα αυγά, τότε δημιουργούνται προσωπικές σχέσεις που υποβοηθούν τις επαναλαμβανόμενες πωλήσεις